GL Hiss & Automatic AB startades år 1995, från Juni 2012 förvärvades MG Hiss AB. Med detta har vi inom företaget fått en bredare kompetens och större möjligheter för att utvecklas inför framtiden. Nu är vi tio stycken anställda på företaget och vid behov har vi möjlighet att hyra in personal.

Vårt företag är situerat i Kinna (huvudkontor), Göteborg och Kävlinge (Skåne), I Göteborg/ Säve har vi en utställning där vi kan erbjuda provåkning i diverse hissar. Vi arbetar med att underlätta rörelsehindrade människors vardag. Vi verkar i privat och i offentlig miljö med allt från bostadsanpassning till personhissar.

Vi är totalt 8 företag runt Sverige som arbetar med samma produkter (ThyssenKrupp Access) för att få ett rikstäckande system där vi kan erbjuda Er en bra service när det gäller försäljning,  installationer, reparationer samt teknisk information.

När det gäller begagnade hissar så har vi stor erfarenhet av återanvändning samt att vi nästan alltid har ett antal begagnade hissar i lager.

Vad vi kan erbjuda

Vi kan genom ovärderlig erfarenhet, bl a från nära samarbete med kommuner och byggnadsföretag genuin yrkesskicklighet erbjuda Er helt individuellt anpassande och kompletta lösningar. Våra produkter och tjänster kan sammanfattas enligt följande:

  • Diverse hissar såsom trapphissar, rullstolshissar, B-hissar, A-hissar, korghissar, varuhissar, smalhissar, hydraulhissar mm.
  • Försäljning, installation, reparation samt servicearbete av hissar och övrig automatik.
  • Jour dygnet runt
  • Diverse dörrautomatik för entrédörrar och för dörrar inomhus. Valfri manövrering.
  • Diverse garageautomatik.
  • Diverse ramper.